Inici > Bloc > Nous sobres d'aleatorització

Nous sobres d'aleatorització

16.08.2017 — Joan M. Vigo

Segueix-nos a Twitter @w3nexus per rebre actualitzacions

Segueix-nos a Twitter @w3nexus per rebre actualitzacions

Habitualment el mòdul d’aleatorització s’inclou en els quaderns electrònics de recollida de dades, però hi ha casos que requereixen un abordatge diferent. Per exemple, un estudi on l’aleatorització es realitza just en el moment del part. Aquest és el cas d’un estudi pel qual vam realitzar el quadern electrònic de recollida de dades i en el que l’aleatorització era convenient que no fos electrònica: només calia obrir un sobre en el moment oportú. Així vam desenvolupar una primera aproximació al producte que presentem aquí i ara: els sobres d’aleatorització.

Detall sobres aleatorització

Els sobres són totalment segurs — triple banda d’ocultació — i personalitzables: tant els logotips com els text es poden ajustar/canviar. L’aleatorització la podem fer nosaltres segons les necessitats de l’estudi o se’ns pot fer arribar per tal que nosaltres generem els sobres. Un cop els sobres estiguin generats, els fem arribar per via postal/missatgeria.

La nostra intenció és continuar millorant els serveis que oferim als investigadors, realitzin un quadern electrònic de recollida de dades amb nosaltres o no. Si vol incoportar els sobres aleatoritzats en el seu projecte, no dubti en enviar-nos els seus comentaris via el formulari de contacte.

L’equip de l’Àrea d’Informàtica de la FICF.