Inici > Bloc > Verificació en dos passos

Verificació en dos passos

01.06.2016

Segueix-nos a Twitter @w3nexus per rebre actualitzacions

Segueix-nos a Twitter @w3nexus per rebre actualitzacions

Què és?

La verificació en dos passos és una configuració opcional que afegeix un nivell addicional de seguretat al seu compte. Habitualment els comptes només tenen un nivell de protecció (la contrasenya). Amb la verificació en dos passos, protegirà el seu compte amb la contrasenya i un dispositiu mòbil (telèfon / tauleta).

Com li protegeix?

Amb la verificació en dos passos protegirà el seu compte amb un element que coneix (la contrasenya) i un altre que té (el telèfon o la tauleta). Això pot ajudar a evitar que algú faci un mal ús del seu compte, encara que tinguin la seva contrasenya.

Com funciona?

Per a identificar-se primer caldrà introduir la seva adreça de correu electrònica i la seva contrasenya de la forma habitual. Si la combinació és correcta, aleshores se li demanarà que introdueixi un codi de sis dígits que li proporcionarà una aplicació instal·lada en el seu dispositiu mòbil.

Codis de sis dígits?

L’aplicació instal·lada en el seu dispositiu es configura amb un codi QR únic que conté una clau secreta. A partir d’aquesta clau i algoritmes especials, l’aplicació genera codis numèrics de sis dígits que són vàlids durant un curt període de temps. Quan introdueix un codi, es comprova que sigui correcte per autoritzar el seu accés. La generació de codis no requereix que el seu dispositiu mòbil estigui connectat a Internet, però si és necessari que estigui en hora (els codis estan basats en l’hora exacta).

No recorda la contrasenya o l’ha perdut?

Si perd o oblida la contrasenya, pot utilitzar igualment l’opció Ha oblidat la contrasenya? per obtenir un enllaç d’accés i aleshores se li demanarà un codi de verificació.

No té accés al dispositiu mòbil?

Si no té el dispositiu a l’abast, pot usar la clau secreta de configuració per configurar qualsevol altre dispositiu i generar codis de verificació. Si necessita suport addicional, contacti amb nosaltres.